Archief projecten
SGO in het nieuws
In 2012 stond SGO met een artikel in de regionale krant "Het Eilandennieuws".
Klik HIER om het krantenartikel te lezen
Facebook

Over ons

Even voorstellen,  ik ben Jeroen Bakelaar,  31 jaar oud en ik kom uit Middelharnis.
Op 14 juli 2011  ben ik met mijn bedrijf  Steigerwerk Goeree Overflakkee  begonnen. De liefde voor steigerbouw zat er al vroeg in,  met mijn vader als leermeester. Omdat deze vroeger ook een steigerbouwbedrijf had,  is het er me met de paplepel in gegoten. Elk vrij  uurtje van school ging ik met mijn  vader mee.  En zelfs op school ging het er over, tijdens spreekbeurten en de grote verhalen.

Toen ik  van de lTS  kwam  in  het jaar 2000, wilde ik maar wat graag bij mijn vader aan de slag. Deze adviseerde mij eerst voor een baas te gaan werken. Daar heb ik me gevolg aan gegeven; het is wel goed om  onder hoede van een werkgever te werken.

Ik  ben toen in dienst gekomen bij  een loodgietersbedrijf,  en ben daar 2 jaar actief geweest. Hierna ben ik  alsnog bij de “ouwe heer” begonnen. Daar heb ik  dan ook een aantal jaren gewerkt, waarna ik de kans kreeg die zaak over te nemen. Ik vond mezelf toen nog te jong om zoveel  verantwoording te dragen voor zowel een groep personeel, als voor de administratieve werkzaamheden.

Mijn ouders besloten het bedrijf te verkopen; mijn vader vond zijn weg als  docent steigerbouwer, adviseur en coördinator. Mijn moeder geniet van haar welverdiende rust, naast  huisvrouw,  ook hard meegewerkt  te hebben in de onderneming. Zelf ben ik, om mijn horizon te verbreden, de weg opgegaan als vrachtwagenchauffeur (die komen overal).  Drie jaar reed ik het hele land door, waar je ook komt zie je steigers staan en daar blijf je naar kijken.

De liefde voor het beroep is blijven bestaan, en ik besloot net als mijn ouwe,  niet meer te dromen maar te bouwen. Bouwen aan een nieuw bedrijf, in mijn eigen steil, veilige werkplekken maken, ook op hoogte. In de loop der tijden heen weet je wat mensen van je willen, en daar maak je een passende aanbieding op.

Ik vind het belangrijk dat de mensen weten wat ze krijgen, en wat ze daarvoor moeten betalen, no nonsens recht door zee. Ik beschik over de nodige materialen, ben jong en toch ervaren, en ik houd van aanpakken.

Mij bellen voor advies kost niets, pas als er werk of een inspectie gedaan is volgt er een rekening.